Autobedrijf Wilmink - Auto Import KaBo

Das Auto importeer je met KaBo!
 

Autobedrijf Wilmink - Auto Import KaBo is gespecialiseerd in het begeleiden van het gehele importtraject of onderdelen daarvan voor particulieren en bedrijven. - RDW toelating, Transport, BPM aangifte, Taxatierapporten, Kentekenplaten, Verkoopbemiddeling.

Zó eenvoudig en snel importeer jij jouw droom auto - Gegarandeerd Succes!

Jij wilt een auto importeren particulier of zakelijk. Genieten van een perfecte wagen en flink wat financieel voordeel. Dat kan heel eenvoudig!

Wat garage bedrijven en dealers doen, kun jij zelf ook. Een wagen importeren. Maar nu profiteer jij zelf van alle voordelen. Ik help je bij de import. Van A tot Z en alles daar tussenin.Op deze site vertel ik je kort hoe het werkt. En waar je op moet letten. En hoe ik je kan helpen. Maar één ding staat centraal: het gaat echt erg makkelijk. Lees je even mee.

Ik importeer al 12 jaar auto's. Alle types en merken. Pure passie en elke keer geweldig om iemand blij te maken.“ Wat als hobby en passie voor auto's is ontstaan heb ik in 2015 uitgebreid met mijn eigen onderneming; Auto Import KaBo (ikwileenimportauto.nl) "Het leukste van mijn werk is om mijn passie te vertalen naar klantvriendelijkheid."  Door transparant en betrouwbaar te zijn bouw ik voortdurend aan duurzame relaties met mijn klanten"  -John Wilmink

Honderden tevreden klanten gingen je voor ...

"Ik wilde een wagen uit Duitsland importeren. John heeft mij van A tot Z daarbij geholpen. Ook zijn onderhandeling met de dealer heeft mij veel opgeleverd. Nadat ik de wagen had gekocht in Duitsland, heeft John het transport geregeld. Vervolgens de RDW keuring en BPM aangifte. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de vorderingen. Binnen 5 dagen had ik de wagen op Nederlands kenteken. Super blij mee. Ik had bij verschillende import bedrijven een offerte aangevraagd. Soms werd je niet eens teruggebeld of werd er extreem veel gevraagd vd begeleiding. Bij John was dat 100% transparant. Je merkt dat je klant bent en dat er passie in dit bedrijf zit. Volgende wagen 100% zeker weer bij Kabo"


Zo eenvoudig importeer jij jouw droomauto ...

Een wagen importeren levert veel voordelen op. En niet alleen prijstechnisch. De reden dat veel dealers en autobedrijven het ook doen. De wagen op nieuw kenteken doorverkopen en zelf het voordeel opstrijken. Dat kun je zelf ook.

Er zijn een paar eenvoudige (regel) zaken waar je op moeten letten. Zodat succes verzekerd is. Daarbij help ik je. Van A tot Z. Of wat jij nodig vindt. Van onderhandeling, BPM bepaling, RDW keuring, aangifte, garantie, registratie op kenteken tot transport voor jouw deur.

En dat allemaal razendsnel en voor een unieke prijs.
Je wilt immers zo snel mogelijk rijden in je nieuwe wagen. En zo voordelig mogelijk. Dat snap ik.

Welk pakket past bij jou?

Snel de weg op. Niet onnodig wachten - Tegen het voordeligste tarief - Vraag nu een offerte aan ...

Kies de importmethode die het beste bij je past

John 1: Ik bereken het voordeligste BPM tarief. De rest regel je zelf  

Jij hebt jouw wagen al gevonden. Je wilt zelf importeren en zoveel mogelijk zelf doen. Ik bereken het meest voordelig BPM tarief zodat dat je zo min mogelijk betaalt. Jij regelt de aankoop van de wagen. De RDW keuring, belasting aangifte (BPM) en transport naar Nederland

John 2 : Ik bereken het voordeligste BPM tarief, ik regel voor je de RDW keuring en de belastingaangifte  

Ik help je met de import. Ik bereken het meest voordelige BPM tarief en ik verzorg de RDW keuring (als erkend RDW bedrijf mag ik dat zelf doen: dat gaat veel sneller).
Ik help je persoonlijk met een razendsnelle belasting aangifte en zorg dat jouw nieuwe kenteken er binnen No time is.  

Jij zoekt zelf de auto. Onderhandelt een prijs met de verkoper en regelt het transport naar Nederland.
John 3: Wij regelen OOK het transport voor je

Als John 2, maar ik regel ook het transport naar Nederland voor je. Zo snel en voordelig mogelijk. Natuurlijk all risk verzekerd Gelijk daarna verzorg ik de RDW keuring en belasting aangifte. Snel op kenteken dus.

John 4: Ik regel alles voor je: inclusief onderhandeling met de verkoper  

Ik neem al je zorgen uit handen. Jij geeft door welke wagen je op het oog hebt en ik onderhandel de beste prijs voor je. Ik ken het klappen van de zweep. Ben je tevreden met de prijs, dan zorg ik voor een snelle import.

Uw offerte vergelijken?

     Neem nu vrijblijvend contact op voor jouw import WhatsApp, E-mail 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram