Auto Import KaBo - Autobedrijf WilminkDas Import Auto importeer je met KaBo!
 

Wat zeggen klanten! 


Gastenboek

Niek van Deijne
29-08-23 22:51:51
John is echt een topper. Reageert snel en service is echt super!

Ik zou iedereen hem zeker aanraden!
Saskia
17-01-23 14:15:17
Na de bijzonder goede ervaring 2 jaar geleden met de aankoop van een kleine rode stadsauto, ben ik wederom zeer goed geholpen met de aanschaf van een nieuwe 2e hands auto. Door n noodlottig ongeval was de stadsauto total loss. John denkt mee, neemt je mee in alle details en rapporten van de te kopen auto en zoekt antwoorden, vergelijkt verschillende mogelijkheden aan de hand van jouw vragen, wensen Kortom een betrokken en vertrouwd adres om een auto te kopen.
Harrij Creemers
26-05-22 14:21:53
Normaal ben ik niet zo van het schrijven van een review, maar hier maak ik graag een uitzondering.
Vorig jaar kochten wij bij John een New Beetle cabrio. Een mooie ervaring waarbij we veel plezier gehad hebben. Zodanig dat we John beloofden dat als we weer een auto zouden kopen we weer naar hem zouden gaan. En belofte maakt schuld.
Op zoek naar een Jaguar S-type. De zoektocht en de selectie en keuring waren weer een feestje. Wat een vriendelijke vakman, die geniet van zijn werk, en graag helpt met het maken van de juiste keuze. Ik denk dat je in de autohandel niet veel van zulke eerlijke en gemotiveerde mensen tegenkomt.
Ik kan niet anders dan John volmondig en van harte aanbevelen. John, dank je wel weer.
Maar nu even over hoor. We gaan eerst een paar jaar genieten van de mooie automobielen.
Natalie Böhnke
06-04-22 12:46:46
Ich habe meinen Wagen durch den Kontakt mit John verkauft und kann nur positives berichten.

Wir hatten uns bereits vor der Besichtigung vor Ort auf einen Preis geeinigt. John und der Käufer kamen pünktlich an und haben sich an alle vorab getroffenen Absprachen gehalten. Generell war der Kontakt sehr angenehm und unkompliziert! So unkompliziert, dass ich auf jeden Fall eine Bewertung, auch aus DE, hinterlassen wollte.

Gerne in Zukunft wieder.
Tot de volgende keer. :-)
Jacques Van der veldt
30-11-21 11:40:41
De inkoop en importbegeleiding van onze VW ID3 is met John zijn uiterst plezierig verlopen. Sterke punten van KaBo zijn: eerlijkheid, nauwkeurigheid, klantvriendelijkheid, service en verstand van zaken.
Wij zijn heel tevreden. Als je een auto wilt importeren zoek contact met John en hij laat je kennis maken met zijn deskundigheid.
Heel fijn John. Bedankt!
Tonen: 5  10


   
  E-mailen
  Bellen
  Info
  Instagram
  LinkedIn